Példa projektek

 

Fényrobbantók
Médiakampány a fenntarthatóságért

“Projektmunkánk legfontosabb alapja a csapatunk lesz. Csapatmunka révén törekszünk minél jobban összedolgozva véghezvinni projektünket, hiszen így a sikerélmény is több ember közt oszlik meg.Projektünkhöz elenyésző mennyiségű erőforrásra lesz szükségünk, hiszen elsősorban saját munkánk révén próbáljuk közvetíteni az üzenet fontosságát.”

Szemfényvesztők
Színdarab a Föld megmentéséről

“Lelkes csapatunk nem más, mint a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola 6.A osztálya, 19 taggal. Egy színdarabbal pályázunk az Energy Factoryra, aminek központi témája a fenntarthatóság. Nem vagyunk a csöndesség, szerénység mintaképei, de szeretjük egymást, szeretünk együtt dolgozni. Osztályfőnökünk mindenben támogat minket, ami szuper! Mi vagyunk a kalocsai Szemfényvesztők”

Bibó napóra
Kiskunhalas főterén napóra

“A 8. és a 11. évfolyam diákjai vagyunk. Összeszokott baráti társaság, ezért jelentkeztünk így együtt erre a projektre. Természetrajongók vagyunk valamennyien: erdőben, vízen és városban is. Meg fogjuk találni a legjobb helyet a városi napórának, hogy minden arra járóban tudatosítsuk a fenntarthatóság fontosságát. Mi vagyunk a Bibó napóra csapata.”